Programok, rendezvények

A Dinnyelaposi Vendégház változatos programokkal és nyílt rendezvényekkel várja vendégeit! Amennyiben igény van rá, előzetes egyeztetéssel teljes körű szervezést is vállalunk vendégeink számára.

A lehetőségek határtalanok legyen szó akár gyermekzsúrról, céges rendezvényről, csapatépítőről vagy csak egy nagy családi összejövetelről, állunk Vendégeink rendelkezésére.

Érdeklődni itt lehet: +36 20/264 6480

PROGRAMOK:

Családi és céges rendezvények

A Dinnyelaposi Vendégház kiválóan alkalmas 20-30 fős családi vagy céges rendezvények megtartására bármely évszakban. Kerti kemencés konyhánk fedett terasza alatt akár még ősszel és tavasszal is kellemes ebédeket és vacsorákat lehet eltölteni. Vendégházunk emeletén a közösségi hely pedig a téli időben nyújt kellemes légkört rendezvények megtartásához.

Várjuk Békésszentandrás, Szarvas cégeit és családjait, de akár szállásolással az világ bármely pontjáról érkezhet.

ceges_rendezveny

További információ itt!

Falusi vendégasztal szolgáltatás

A fedett nyári konyha tökéletes helyet biztosít az év minden szakában a kulináris élményekre. Igény szerint falusi vendégasztal kérhető. Az ételek igény szerinti ízesítéssel készülnek akár a Vendégek részvételével, akár előzetesen egyeztetett időpontra rendelhetőek.

vendegasztal

További információ elérhető itt!

Horgászat

A Hármas-Körös holtága kikapcsolódást nyújt a horgászok számára is. A Dinnyelaposi Vendégház vízpartján könnyen horgára akadhat az esti vacsorája! A Vendégházhoz kertkapcsolattal Körös part is tartozik, melyet a Vendégeink térítésmentesen igénybe vehetnek. A parton kiépített horgászstég, móló található. Továbbá 10 fős csónak is igénybe vehető előre egyeztetett időpontban.

csaladias

További információ itt!

Kenu

Négyszemélyes kenu bérelhető. Igény szerint kenutúra programok szervezési lehetőség csapatoknak. Amennyiben érdekel csapatépítő jelleggel vagy túraprogramként igényelhető Békésszentandrás-Szarvas érintésével. Igény szerint elemózsia bekészítésével, piknik szervezéssel a régi Magyarország közepén.

kenu

További információ itt!

Saját programok nyílt részvétellel

Célunk, hogy évente 1-1 alkalommal meghívjuk a környékben élőket is családias rendezvényeinkre, hogy jobban megismerjék sokszínűségünket.

2014.10.31. – Nyílt nap a Vendégházban! Halloween kicsiknek és nagyoknak!

2014-ben megrendeztük első nyílt rendezvényünket, melyre meghívtuk Békésszentadrás és Szarvas családjait, illetve a Dinnyelaposi-üdülősor vendégeit. Színes programok várták a kicsiket és nagyokat, volt pinyáta püffölés, közös kemencés boszorkányujj sütés, horror vetélkedő és természetesen tökfaragás is.

Dinnyelaposi Vendégház Halloween 2014

pinyata

További képekért kattints ide!

Videó elérhető itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.